BREAKING NEWSEveniment

Trei dosare penale întocmite de polițiști pentru comiterea de infracțiuni rutiere

În ultimele 24 de ore, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere, au depistat în trafic trei bărbați care au condus comițând infracțiuni rutiere.

Baia Mare – azi noapte în jurul orei 02.00, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul București. La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din municipiu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.



În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Șomcuta Mare – în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.N.1C, polițiștii au observat un autoturism în șanțul din fața biserici Ortodoxe din Șomcuta Mare.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că autoturismul a fost condus de un bărbat de 37 de ani din Șomcuta Mare.

S-a procedat la testarea șoferului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336, alin.1 Cod Penal.

Ulmeni – în jurul orei 21.00, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe D.J.108/A, în localitatea Fărcașa, polițiștii au oprit un autoturism pentru control.

La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Mireșu Mare.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcașa, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

În cauză, se efectuează cercetări privind infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

PAULA SELING, ÎN CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE ROMÂNEȘTI LA COPENHAGA

Redactie

VIDEO. GEORGIANA (20 ANI), GĂSITĂ DECEDATĂ după ce s-a aruncat de pe o clădire . MESAJUL SFÂRȘIETOR AL MAMEI: ”ÎMI PARE RĂU CA NU AM SĂ VIN LA ÎNMORMÂNTARE”

Vasile Dale

CAMERĂ DE BORD ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului dintre două mașini pe DN1C la Tăuții Măgherăuș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult