Maramuresul Istoric

ŞIEU: Minoră ajunsă la spital după ce mama ei a derapat cu maşina şi s-a izbit de un podeţ

Ieri, 06 decembrie, la ora 14.52 lucrătorii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, s-a produs un accident rutier cu victimă.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că pe D.J. 186, o femeie de 35 de ani din Săliștea de Sus, în timp ce se afla la volanul unui autoturism condus dinspre comuna Șieu înspre Bogdan Vodă, ajunsă la ieșirea din comuna Șieu, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în podețul de intrare al unui imobil.
În autoturism, în calitate de pasager pe locul din dreapta față, se afla o minoră de 15 ani, fiica conducătoarei auto, iar în calitate de pasager pe locul din dreapta spate se afla un minor de 16 ani.
În urma accidentului rutier pasagera a suferit vătămări corporale, fiind transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătoare auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă.

****

Băimărean arestat preventiv pentru conducere fără permis

Polițiștii băimăreni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 30 de ani din Baia Mare.
În fapt, la data de 05 decembrie, la ora 17.21, în timp ce polițiștii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Victoriei din municipiu, au procedat la oprirea unui autoturism pentru verificări.
Polițiștii au identificat conducătorul auto, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Bărbatul a foste testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Proprietara autoturismului, o femeie de 31 de ani din municipiu, a fost identificată în calitate de pasager pe scaunul din dreapta față. Aceasta le-a relatat polițiștilor faptul că știa că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele ambelor persoane și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.
Ieri, Judecătoria Baia Mare a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbat, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr din Bârsana șicanat în trafic, hărțuit și amenințat de un alt șofer. A cerut ajutor la 112. Polițiștii au întocmit 4 dosare penale

Vasile Dale

INUNDAŢII ÎN MARAMUREŞ: Apa a intrat în şcoli şi gospodării, mai multe fântâni şi podeţe distruse, drumuri acoperite de aluviuni

Redactie

MUNȚII RODNEI: Turist polonez atacat de o ursoaică cu pui. Salvamontiștii maramureşeni l-au găsit adăpostit într-o baracă (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.