EvenimentSport

DREPT LA REPLICĂ: Doru Dăncuş – “Obiectivul asumat al CS Minaur Baia Mare – promovarea în Liga 2″

Pe adresa site-ului vasiledale.ro am primit un drept la replică din partea lui Doru Dăncuş, pentru articolul EXCLUSIV CITITORI: FALIMENT LA CS MINAUR BAIA MARE? – FOTBALIȘTII PUȘI SĂ ÎȘI REZILIEZE CONTRACTELE! SUNT NEPLĂTIȚI DE DOUĂ LUNI pe care îl publicăm integral.

„Salut! Sunt și eu un cititor al publicațiilor pe care le patronati de la distanță și avand în vedere ca în materialul publicat ieri in care se face referire la situația sectiei de fotbal a CS Minaur a fost pus în discuție și subsemnatul, va fac un ” prim 11″ de precizari pe care as dori sa le publicați ca și un drept la replică:

1.In primul rand titlul articolului denaturează situația existentă în cadrul clubului iar publicarea lui nu respecta regulile minime de deontologie profesionala, însă cu acest stil jurnalistic practicat de dvs. m-am obișnuit!

  1. Subsemnatul nu face parte din conducerea CS Minaur Baia Mare.
  2. Decizia de reziliere a unor contracte cu „fotbalistii” se refera doar la unii „fotbalisti”, care, în opinia staff-ului tehnic nu au calitate( au fost în marea majoritate a meciurilor pe lista de rezerve sau nu au prins lotul) și mai mult, nu duc o viata sportivă! Menținerea acestor sportivi în lotul CS Minaur ar putea periclita atingerea obiectivului asumat – promovarea în Liga a 2 -a – și evident ar genera costuri cu salariile care nu sunt acoperite de randamentul și aportul fotbaliștilor în cauza, la atingerea obiectivului.
  3. Referitor la faptul ca subsemnatul a mentionat în declarația de avere venituri din pariuri sportive, fac precizarea ca această activitate este una care nu este incompatibila cu funcția pe care o dețin și ca, prin practicarea acesteia nu am prejudiciat în niciun fel activitatea sportiva a clubului, am respectat toate prevederile legale în materie de participare la jocuri și pariuri sportive. Mai mult decât atât, subsemnatul nu a pariat NICIODATA pe un meci jucat de echipa CS Minaur, iar acest lucru poate fi dovedit prin punerea la dispoziție a biletelor câștigătoare!
  4. Consider publicarea acestui articol drept unul tendențios, care nu are la bază situația reală din secția de fotbal, acesta urmărind doar denigrarea unor persoane care încearcă sa impună reguli și principii care sa ducă la atingerea obiectivului asumat de staff-ul tehnic!
  5. Publicarea unor opinii subiective din partea unor persoane care sunt parte a unor decizii și acordarea unor titluri senzaționale, denaturează adevărul.
  6. Clubul Minaur este un club de drept public și nu se poate pune problema falimentului.
  7. Exista unele restante salariale dar care, asa cum a promis și d-ul primar, se vor rezolva cât de curând. Restantele salariale sunt de 2 luni, iar dvs., ca un fin practicant al acestui sport, puteți afla ca sunt echipe în alte ligi superioare, cu restante de peste 4 luni de zile. Administrația Locala baimareana face eforturi pentru a plăti la zi toate obligațiile contractuale asumate, însă, în momentul de fata, avem în Consiliu Local o buna parte din consilieri ostili finanțării acestui club și încercăm prin diverse mecanisme legale sa ne îndeplinim obligațiile restante.
  8. Nu este normal ca niște „fotbalisti” care creează o atmosfera neprielnica pt performanță și nu au nici valoare, sa fie menținuți intr-un lot de jucători doar ca sa-si ia un salariu, iar pe parte sportiva sunt nesemnificativi! Ba mai mult, sunt filmări cu acești sportivi care consuma băuturi alcoolice pe ritmuri de manele în localuri publice!
  9. Sunt ferm convins ca dacă au valoare, acești sportivi își vor găsi alte echipe!
  10. În situația rezilierii contractelor, cei care vor dori acest lucru, își vor primi toate drepturile salariale!
  11. Cei care nu vor dori rezilierea, vor rămâne la dispoziția clubului și a antrenorilor și se vor pregăti mai special, pentru a putea face fata exigentelor impuse de obiectivul asumat – promovarea în Liga 2.
    Va mulțumesc anticipat pentru publicarea acestui drept la replica! Cu respect, Doru Dancus”.

Te-ar putea interesa si

VANDALIZARE: S-a furat bateria din parcometrul de pe Bd. Unirii din Baia Mare

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? – Un bărbat din Cernești este dispărut de 7 august

Vasile Dale

FOTO – URMARE PERCHEZIȚII SĂCEL: 1.500 mc masă lemnoasă necesară populației a dispărut, fiind tăiată ilegal. Peste 2 miliarde de lei vechi este prejudiciul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.