BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

PRELUARE SIGHET247 / ANCHETĂ DE AMPLOARE LA POLIȚIA SIGHET: O agentă suspectată că și-a scos concediu medical, dar de fapt a plecat în vacanţă în Canada

Anchetă de amploare derulată de către IPJ Maramureș la Poliția municipiului Sighetu Marmației. Biroul Control intern din cadrul IPJ anchetează o agentă de Poliție din cadrul Biroului Ordine publică Sighet pe care o suspectează că și-a scos în fals concediu medical la începutul lunii octombrie a.c., când de fapt s-a dus în vacanță tocmai în Canada!

Surse din cadrul IPJ Maramureș susțin că agenta în cauză are spatele asigurat de către mai mulți șefi din IPJ Maramureș, din cauza faptului că unii dintre aceștia ar fi beneficiat de anumite favoruri din partea agentei în cauză și se tem să îi aplice sancțiuni, ca nu cumva agenta să îi dea în vileag. Aceleași surse au mai relatat pentru Sighet 247 sub protecția anonimatului că agenta de poliție în cauză ar fi ieșit din țară cu un pașaport maghiar, aceasta având dublă cetățenie. Practic agenta și-ar fi scos concediu medical și era bolnavă ca cetățean român, însă sănătoasă tun ca cetățean maghiar și ar fi călătorit în vacanță tocmai în Canada!

IPJ Maramureș refuză să dea relații presei cu privire la ancheta în care este vizată agenta de Poliție, susținând că ar fi vorba de furnizare de date cu caracter personal (sic!). Presa a solicitat informații cu privire la ancheta derulată asupra unui agent de poliție, nicidecum date cu caracter personal, însă IPJ Maramureș refuză să ofere orice informații presei (vezi FOTO mai jos cu răspunsul IPJ Maramureș).



Nu putem spune cu certitudine cum stau lucrurile, însă faptul că IPJ Maramureș ține sub preș scandalul și refuză să ofere orice informații presei, ne ridică numeroase semne de întrebare. Aceleași surse ne-au mai relatat faptul că este mare supărare la vârful IPJ Maramureș pentru că presa a aflat de această anchetă și că acum este mai greu să mușamalizeze faptele agentei în cauză. O variantă de mușamalizare, potrivit surselor noastre, ar fi ca agenta să fie verificată doar în calitate de cetățean român și să rezulte că nu ar fi părăsit țara și astfel ancheta să fie îngropată și agenta scoasă basma curată.

Lucrurile sunt însă destul de grave, ancheta – dacă ar fi serioasă – ar trebui să vizeze fapte penale săvârșite de către agenta în cauză dar și de către medicul care i-ar fi acordat concediul medical (concediu medical în fals).

Agenta în cauză a fost la începutul lunii noiembrie protagonista unui alt scandal, când s-a luat la harță cu un agent de la Poliția de frontieră, pe fondul întreruperii relației dintre aceștia. Detaliile despre acest scandal pot fi citite accesând acest LINK: https://sighet247.ro/s/sighet-scandal-pe-fond-amoros-intre-o-agenta-de-politie-si-un-agent-de-politie-de-frontiera-politia-confirma-incidentul-a-sanctionat-partile-implicate-si-a-deschis-dosar-penal-618bd257e64ef/

Vă vom ține la curent cu privire la evoluția anchetei și totodată sperăm ca IPJ Maramureș să formuleze un punct de vedere cu privire la cele relatate în acest articol, pentru o corectă și completă informare a publicului.

Sighet 247 pune la dispoziția oricui se simte lezat de cele relatate în acest articol spațiu pentru publicarea unui eventual Drept la replică, fiind un portal de știri cu adevărat independent din Sighet, care are ca scop informarea corectă și completă a cititorilor săi. Sighet 247 a ales să nu facă publică identitatea agentei de poliție vizată de anchetă și menționează faptul că orice persoană se bucură de prezumția de nevinovăție până la o condamnare definitivă și irevocabilă.

SURSA Sighet247

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Armă neletală găsită de polițiști în urma unei percheziții​ la Bistra

Redactie

CJ MARAMUREŞ: Rezumatul participării la Târgul de Turism al României 2023 – o invitație de nerefuzat în fascinantul Maramureș

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: A intrat în apartamente în timp ce proprietarii dormeau. Spargere după spargere pe strada Păltinișului din Baia Mare – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult