BREAKING NEWSImportantRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Un “bombardier” cu ”BăMăWezi” a lovit două mașini parcate. Era rupt ”în gură” de beat (actualizare)

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe strada Olteniei din municipiul Baia Mare. Vinovat de producerea acestuia a fost șoferului unui autoturism BMW care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice.

Acesta a acroșat un autoturism Renault Scenic parcat regulamentar, apoi s-a oprit un autoturism Mercedes. Etilotestul a indicat 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată pe numele ”Bombardierului cu BăMăVezi” s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice iar permisul de conducere i-a fost reținut.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, în jurul orei 22.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Olteniei.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un bărbat de 43 ani din Baia Mare, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția străzii Moldovei, a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care se aflau parcate regulamentar pe partea dreaptă. În urma impactului, a rezultat avarierea celor trei autoturisme.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

RESPECTĂ LIMITELE DE VITEZĂ PRIN LOCALITATE: Polițistă din Maramureș surprinsă de aparatul radar circulând cu 110 km/oră prin localitate

Vasile Dale

TRAGEDIE: UNA DINTRE VICTIMELE ACCIDENTULUI DIN LAPUSEL A DECEDAT. ACCIDENTUL A FOST PROVOCAT DE UN CETATEAN DIN REPUBLICA MOLDOVA (FOTO)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Facem pași concreți pentru realizarea parcurilor industriale în județul Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.