BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA SPRIE: Explozie urmată de incendiu. O femeie s-a ales cu arsuri grave (ACTUALIZARE)

Incendiu în această seară în Baia Sprie. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje de stingere si 2 echipaje SMURD din cadrul Detaşamentului Baia Mare. Initial a fost anuntat un incendiu la o anexa, centrala termica. Ajunsi la fata locului pompierii au constatat ca de fapt a fost vorba despre o explozie urmata de un incendiu. A rezultat o victima, femeie, de aproximativ 50 ani, cu arsuri pe brate, fata si suspecta de arsuri pe caile aeriene. Echipajele medicale, in acest moment, acorda primul ajutor victimei.

Victima a fost transportată la spital de către echipajul TIM SMURD.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 10 decembrie, la ora 18.20, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin SNAU 112 despre faptul că la un imobil de pe strada Păltinișului a exploda o centrală termică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie de 39 ani, care prezenta leziuni pe față și corp, fiind în stare conștientă. Focul a fost lichidat de vecini până la sosirea echipajelor specializate.

Echipajul de pompieri din cadrul ISU Maramureș a constatat ca sursă probabilă de aprindere: supraîncălzirea centralei cu combustibil lemnos. În urma deflagrației a rezultat rănirea femeii de 39 ani, care se afla singură în locuință.

Femeia a fost transportată la Spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO ARHIVĂ

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – URMARE TRAGEDIE: AVEM ULTIMUL MESAJ TRANSMIS DE MARIA. Slujba va fi oficiată direct în cimitirul din Moisei

Vasile Dale

A FOST SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD / ACTUALIZARE: Bărbat rătăcit în zona Rohia, căutat de salvamontişti. Bărbatul a fost găsit, după ce a dormit noaptea în pădure

Redactie

ACTIUNI DE AMPLOARE: SUTE DE KG DE ARTICOLE PIROTEHNICE CONFISCATE DE POLITISTI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.