BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Trei accidente în această seară în Baia Mare. Şase răniţi şi şapte maşini avariate. Accident şi la Cicârlău

Mai multe accidente la ceas de seară în Maramureş. Pe bd. Bucureşti din Baia Mare s-a produs un accident rutier, implicate fiind 2 masini. Au rezultat două victime neîncarcerate.

Un altul a avut loc pe DN1C între Recea şi Baia Mare, cu implicarea tot a două maşini.

ACTUALIZARE IPJ Maramures

Aseară, în jurul orei 18.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.N. 1C a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 68 de ani din Baia Mare aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Recea către Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 45 de ani din municipiu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 1 an, aflată în calitate de pasager pe bancheta din spate, fixată în scaunul destinat copiilor. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 68 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto zero. Ambii au fost conduși la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe DN1C, zona Deal Dura, a avut loc un carambol, fiind implicate trei autoturisme, au rezultat doi răniţi. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD, ambulanţa şi pompierii.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

​O tânără de 26 de ani din Tăuții Măgherăuș a condus un autoturism dinspre Baia Mare înspre Tăuții Măgherăuș și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani din Baia Mare, care circula din sens opus.

​După producerea coliziunii, un alt auto care se deplasa în spatele autoturismului condus de bărbatul de 65 de ani a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

​Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în toate cazurile.

​Tânăra de 26 de ani a fost transportată de un echipaj SMURD la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Aceasta nu a rămas internată la spital sub supraveghere medicală.

​În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Seria accidentelor continuă în această seară. Un alt eveniment rutier s-a produs la intrarea în Cicârlău, fiind implicat un autoturism. A rezultat o persoana incarcerată.

Te-ar putea interesa si

LA FOC CONTINUU: A ”plouat” cu dosare penale pe toate șoselele din județul Maramureș – șoferi beți la volan fără permis sau cu permisul suspendat

Vasile Dale

DE TOT RÂSUL – A testat o mașină în Târgul Auto Baia Mare dar a rămas fără frâne (FOTO)

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MARAMUREȘ: O bătrână de 80 de ani care trăieşte singură în vârf de munte a fost anunțată moartă prin 112

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.