BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV – Accident grav la Cicârlău. O persoană încarcerată după ce s-a izbit cu mașina de un copac

Al patrulea accident de circulație care s-a produs în această seară în zona imediata apropiere a municipiului Baia Mare.

De această dată evenimentul rutier a avut loc la intrare în Cicârlău, pe drumul național 1 C.

Un singur autoturism a fost implicat șoferul acestuia rămânând încarcerat. Echipajele pompierilor militari sunt la fața locului pentru a extrage șoferul.

ISU Maramures

Accident Cicarlau. A intervenit Detasamentul Baia Mare cu un echipaj de descarcerare si un echipaj SMURD. A rezultat o victima, 30 ani, incarcerata.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

​Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 30 de ani din Seini, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția municipiului Baia Mare înspre Satu Mare, pe o porțiune de drum în aliniament, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a direcției de mers și a intrat în coliziune cu doi copaci.

​În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

​Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. I-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

​În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporale din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Patru maramureşeni depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice

Redactie

A AJUNS ÎN TOP: Un borșean este în echipa de organizare a unor evenimente de amploare din industria muzicală națională și internațională

Redactie

MAFIA LOVESTE IAR LA BORSA: MASINA UNUI ALT POLITIST INCENDIATA AZI NOAPTE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.