BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Femeie accidentată mortal la Bârsana (actualizare)

Încă un accident rutier în seara de vineri, al doilea mortal. În Bârsana, la ieşirea spre Strâmtura, un pieton, o femeie de 55 de ani, a fost lovit mortal de o maşină.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Aseară, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 186, în localitatea Bârsana a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 37 de ani din Bârsana, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția comunei Strâmtura spre Sighetu Marmației, a surprins și accidentat o femeie de 55 de ani din Bârsana, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a părții carosabile. 

Echipajele medicale aflate la fața locului i-au efectuat femeii de 55 de ani manevre de resuscitare, dar, ulterior, din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei. 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

DN 18, MOISEI: După ce a pierdut controlul volanului, un şofer a intrat cu maşina într-o staţie pentru autobuz. El s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Galerie foto: Podul jucăriilor dintre România și Ucraina, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației

Vasile Dale

VIDEO: Un șofer de Uber din Baia Mare susține că a fost șicanat în trafic de doi taximetriști

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.