BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Început HORROR DE WEEKEND: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina de teren într-un stâlp. Două victime și la Vadu Izei – ACTUALIZARE

E început de weekend, începe şi şirul accidentelor pe şoselele din judeţ. La Vadu Izei, s-a produs un accident cu 2 victime neîncarcerate.

Update: În accident au fost implicate doua autoturisme. Evenimentul s-a produs pe DN18. Unul dintre şoferi era băut: etilotestul a indicat 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Actualizare – IPJ Maramureș



Ieri, 17 decembrie, la ora 13.18, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Făgetului.

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 29 de ani din Copalnic Mănăștur, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care avea direcția de deplasare Sighetu Marmației spre Vadu Izei, condus de un bărbat de 59 de ani din Sighetu Marmației. 

În urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat în afara părții carosabile, respectiv pe spațiul verde din grădina unui imobil. Bărbatul de 59 de ani din autoturism a suferit vătămări corporale, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului de 59 de ani rezultatul a fost zero, iar în cazul celuilalt bărbat rezultatul a fost 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Ambilor le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureş

Astăzi, 17 decembrie a.c., la ora 16.15, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe D.N. 18, în localitatea Moisei.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția orașului Borșa spre Moisei, a intrat pe contrasens și a lovit stâlpul de electricitate alăturat drumului public.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani și vătămarea corporală a unei minore de 15 ani din Borșa. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei, iar minora a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

*****

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional

Te-ar putea interesa si

Jandarm maramureșean decorat de armata Statelor Unite ale Americii și de Ministerul Afacerilor Interne

Vasile Dale

DISPERARE LA BORȘA ŞI SIGHET: ”Luni vom pleca acasă la familie. Nu ne-a testat nimeni” (VIDEO)

Vasile Dale

MULȚUMIRE pentru mâna de ajutor întinsă celor trei copilaşi din Mesteacăn care şi-au pierdut mama

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult