BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO / INTERVENŢII SALVAMONT MARAMUREŞ: Trei apeluri prin 112, trei accidente. Un bărbat a murit la Vişeu de Jos

Echipajele Salvamont Maramureş au intrevenit vineri, 17 decembrie, la trei accidente:2 accidente cauzate de folosirea neadecvată a unor snowmobile, accidente care au avut ca rezultat ranirea a 2 persoane, una dintre ele fiind transportată de echipajul SMURD la UPU Baia Mare, cealaltă persoana rănită ușor refuzand ajutorul medical specializat.

O altă intervenţie a fost in zona localitatii Viseu de Jos, unde o era intr-o zona cu acces dificil. Salvatorii montani din formatia Vișeu împreună şi ambulanta au ajuns cat au putut de repede gasind un barbat inconstient, fara puls si respirație. Au efectuat manevrele de resuscitare care din păcate s-au dovedit a fi in zadar, barbatul in varsta de 66 ani fiind declarat decedat.

SPJ Salvamont Maramures vă indeamna la prudență pe domeniile schiabile si in afara lor si la respectarea regulilor celor care practica sporturile de iarna.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Cum arată cel mai mare clopot construit vreodată în România. Are zece tone și se va auzi de la 70 de km depărtare

Vasile Dale

ŞI CÂINII SE ÎMPUŞCĂ, NU-I AŞA? Câine ucis de o persoană „necunoscută” la Iadăra (actualizare)

Redactie

VIDEO / FĂRĂ DROGURI LA FESTIVAL: Doi polonezi care veneau la UNTOLD, fost depistați cu substanţe interzise,în PTF Petea

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.