Recomandate

FOTO: Percheziție domiciliară efectuată în Borșa de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase

Ieri, 16 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Borșa, criminaliști și luptători SAS, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de judecătoria Vișeu de Sus.

Acțiunea a vizat locuința unui bărbat de 31 de ani din Borșa, ocazie cu care au fost identificate și ridicate ca fiind deținute fără drept o baterie de artificii cu 300 de focuri, o baterie de artificii cu 66 de focuri, peste 10.000 de bucăți petarde de diferite categorii și 516 bucăți emițătoare de sunet.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 31 de ani nu deține autorizație conform pentru a deține și comercializa materii explozive, respectiv articole pirotehnice, conform art. 8 din Legea nr. 126/1995 republicată privind regimul materiilor explozive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus pentru comiterea infracțiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de aceeași Lege.

Te-ar putea interesa si

SINUCIDERE: Un bărbat din Rodina s-a spânzurat după ce banca i-ar fi pus casa în vânzare

Vasile Dale

AU VENIT ACASĂ: 86 de români sunt în carantină de coronavirus, în Maramureş, după ce s-au întors acasă din Italia, din zona de alertă

Vasile Dale

INFORMAŢII NOI: Elicopterul prăbușit la Săpânța era pilotat de comandantul adjunct al echipei de elicoptere din Minsk, Belarus (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.