Sport

BRAVO LOR: Acțiune umanitară ”O masă de Crăciun” organizată de sportivii de la Gladiators Baia Mare

Campionii folosesc diverse tehnici de supraviețuire, învățate în ring. Fie că vorbim despre educație, responsabilitate sau capacitatea de a evolua, toate aceste aspecte fac parte din treptele pe care le urcă orice sportiv în realizarea unui obiectiv măreț.

Faptele bune fac parte și ele din tehnicile de supraviețuire. Și chiar dacă în acest an am avut momente în care sălile de antrenament au fost închise și nu am putut să ne antrenăm, nu am uitat că mai presus de nevoile noastre sunt semenii noștri cărora le zâmbește sufletul la o mână de ajutor întinsă spre ei.

Iar marți, 21 decembrie ne dăm mâna, toți, împreună, pentru ei. În cadrul unei acțiuni umanitare la care vor participa mai mulți antrenori din Baia Mare ne vom antrena împreună pentru a deveni campionii celor care au nevoie de o masă de Crăciun în familie.



Taxa de înscriere este de 30 de lei, iar evenimentul va avea loc în sala de sport a Liceului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare, începând cu ora 19.00. Hai alături de noi pentru a deveni campionul de care familiile din orașul tău au nevoie!

Andrei Babocsi, președinte Asociația Club Sportiv Gladiators Baia Mare

Te-ar putea interesa si

Sportivi maramureșeni care au făcut performanță

Vasile Dale

FOTBAL. CUPA ROMÂNIEI: Progresul Şomcuta Mare debutează în 9 august în faza 1

Vasile Dale

FOTO: Rezultatele echipajelor maramureşene la Raliul Bucovinei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult