BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: OPRIȚI DE MASCAȚI – Bătaie de joc la adresa LEGII! Party cu DJ la îngrămădeală în clubul de lângă Barajul Firiza (ACTUALIZARE)

Pur și simplu își bat joc de lege! Culmea că toate acestea se întâmplă ”pe față” promovându-și toate evenimentele organizate pe rețelele de socializare.

Așa au făcut și în această seară când a adus un DJ (conform unora cel mai tare din România) și și-au promovat evenimentul, cu toate că astfel de acțiuni sunt interzise conform legii.

În această seară zeci de tineri au luat cu asalt localul de lângă barajul Firiza. Petrecea a fost spartă în această seară de echipajele mascaților din cadrul IPJ Maramureș, sprijiniți de echipajele poliției de ordine publică din cadrul Poliției Baia Mare.



Toate persoanele din interior au fost scoase afară din local pentru a fi legitimate, identificate și ulterior cel mai probabil sancționate.

Publicum prezent la petrecere erau extrem de nervoși și revoltați (3 echipaje de poliție, duba mascaților, duba jandarmeriei și echipajul canin din cadrul IPJ Maramureș) că de ce au venit atâtea forțe de poliție. ”Nu suntem criminali sau infractori”!!!

Pe de altă parte noi suntem tare curioși dacă participanților li s-a verificat măcar certificatul verde. Nu de alta, dar știm și noi pe câțiva dintre ei care nici măcar nu sunt vaccinați.

Să spunem și faptul că joi seara în același loc poliția a intervenit și a oprit o petrecere de ”Secret Santa”, iar săptămâna trecută aceeași polițiști au mai aplicat a amendă de 3.000 de lei pentru un party desfășurat în același local.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă cu denumirea „EXCLUSIV VIDEO: OPRIȚI DE MASCAȚI- BĂTAIE DE JOC LA ADRESA LEGII! PARTY CU DJ LA ÎNGRĂMĂDEALĂ ÎN CLUBUL DE LÂNGĂ BARAJUL FIRIZA”, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Aseară, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș au intervenit la un eveniment privat desfășurat în proximitatea municipiului Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii băimăreni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 55 din 2020.

Reamintim operatorilor economici faptul că în conformitate cu noile modificări și completări ale Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, publicate la data de 13 decembrie 2021, în Monitorul Oficial, a fost introdus un nou articol, art.66 indice1, care, la alin. 1 prevede: „în cazul repetării la același sediu principal sau secundar, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă, a contravenției prevăzute la art. 65 lit. q, de către conducătorul operatorului economic, pe lângă sancțiunea contravențională principală, prevăzută la art. 66 kit. b), agentul constatator poate dispune și sancțiunea contravențională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile, a sediului principal sau secundar în care operatorul economic desfășoară activitatea fără respectarea condițiilor stabilite, potrivit art.5, alin. 3 lit. f.”

Precizăm că aceste modificări survenite la Legea 55/2020 intră în vigoare la 10 zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, respectiv data de 23 decembrie 2021.

Vom reveni cu informații și imagini video despre acest subiect aflat în desfășurare

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Bărbat din Vaslui înjunghiat de 5 ori cu un cuțit la Poienile de Sub Munte de un tânăr de 18 ani

Vasile Dale

EXCLUSIV: ”Corb la corb nu-și scoate ochii!” – Colegiul Medicilor Maramureș SLR o instituție (NE)PUBLICĂ ce nu este obligată să ofere cititorilor răspunsuri pe Legea 544/2001

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: O maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe DN 1C la intrare în Lăpușel

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult