BREAKING NEWSEveniment

NU SE-NVAȚĂ MINTE: Șoferi beți criță prinși la volan prin Baia Mare, Buzești, Budeși, Borșa. Accident în Lăpușel

Nici acest week-end nu a fost unul liniștit pentru polițiștii maramureșeni. Pe lângă multele accidente petrecute în județul Maramureș în această perioadă, patru bărbați au fost depistați de polițiștii maramureșeni sâmbătă și duminică în timp ce comiteau infracțiuni la regimul rutier.

În cursul zilei de sâmbătă, trei bărbați  cu vârste cuprinse între 34 și 53 de ani din Buzești, Baia Mare și Budești au fost interceptați de polițiștii maramureșeni fie pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, fie unul dintre aceștia a condus un autoturism fără a deține permis de conducere.

Rezultatele aparatului etilotest? Un bărbat de 34 de ani din Budești a avut o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un bărbat de 53 de ani din Baia Mare 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Azi-noapte, un alt bărbat de 30 de ani din Borșa a fost depistat de polițiștii din Borșa cu o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării cu aparatul etilotest.

Consecințe? Polițiștii au întocmit dosare penal pe numele tuturor sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

LĂPUȘEL – DN1C

La data de 18 decembrie, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au fost sesizați despre faptul că pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. 

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat de 65 de ani din Chelința, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția municipiului Baia Mare înspre Hideaga, pentru a evita un impact cu autoturismul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu un alt auto care circula din sens opus, la volanul acestuia aflându-se un bărbat de 69 de ani din Baia Mare. Ulterior, autoturismul a fost proiectat în alt auto, care se afla parcat în dreptul unui imobil din localitatea Lăpușel.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 65 de ani din Baia Mare, aflată în calitate de pasager într-unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în toate cazurile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

Cine salvează o viață salvează o lume întreagă! Interviu cu voluntarul ISU, Cornel Petrehuș, la 12 ani de la operaționalizarea SMURD Maramureș (galerie foto)

Vasile Dale

ACCIDENT LA HARNICESTI: S-A OPRIT CU UN JAF DE BMW DIRECT IN POARTA UNEI CASE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INCENDIU: O casă de locuit din Dăneşti s-a făcut scrum (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult