BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CĂRBUNARI: Au venit taxi-urile la o petrecere ilegală dar ”santinela” satului i-a pârât la poliție

12 sancțiuni pentru desfășurarea unui eveniment privat. Sâmbătă noaptea, polițiștii din Groși au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la un imobil din localitatea Cărbunari au coborât dintr-un taxi mai multe persoane pe care le-a considerat suspecte și s-au deplasat pe jos înspre un alt imobil.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat la un imobil din localitate 12 persoane, care participau la o petrecere privată.

Având în vedere cele constatate și în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS COV2, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale la Legea 55 din 2020 în valoare de 3.000 de lei.



Acțiunea polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Sâmbătătă, polițiștii specializați ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune linia prevenirii descoperirii  şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus COVID-19, în zona municipiului Baia Mare și Șomcuta Mare.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate 8 societăţi comerciale şi 15 persoane fizice, ocazie cu care au fost constatate un număr de 20 infracţiuni, pe linia Legii 84/1998 – contrafacere de mărfuri cercetate, fiind indisponibilizate 105 cutii cu jucării si articole de imbracaminte în valoare de 18.100 lei.

Totodată, polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale la Legea 55 din 2020 și OUG 28/1999 în valoare de 1500 lei, , fiind confiscata și suma de 80,16 lei.

foto arhivă

CITEȘTE Și:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: NU AU FRICĂ NICI DE DUMNEZEU – Bisericuța de lemn din Baia Sprie a fost spartă cu toporul de persoane necunoscute (actualizare)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: TIR cu fier vechi răsturnat în Pasul Mesteacăn

Vasile Dale

FOTO: Accidente la Șomcuta Mare pe DN1C și la Moisei, pe DN18

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult