BREAKING NEWSEvenimentTara CodruluiTara Lapusului

Un tânăr din Rogoz și-a bătut tatăl, iar la Țicău o femeie a cerut ajutor după ce nepotul a amenințat-o cu moartea

Violență în familie sesizată în Rogoz

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin apel 112 cu privire la un scandal în familie în Rogoz.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din Rogoz ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său, un bărbat de 53 de ani.

Persoanele aflate la fața locului s-au opus emiterii de către polițiști unui ordin de protecție provizoriu pe numele tânărului, dar le-au fost aduse la cunoștință  drepturile și obligațiile pe care le au în conformitate cu prevederile Legii nr. 217/ 2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice.

Tânărul a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației în vederea efectuării unor investigații de specialitate.

  • ȚICĂU

Polițiștii din Ulmeni au fost sesizați și ei sâmbătă, în jurul orei 08.00, prin intermediul unei plângeri de către o femeie de 47 de ani din Țicău cu privire la faptul că, la data de 17 decembrie 2021, nepotul ei de 37 de ani din Țicău, a intrat în imobil fără dreptul ei, refuzând să părărească locuința, i-a distrus ușa de la intrare și i-a adresat amenințări.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, efectuându-se în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Te-ar putea interesa si

SATULUNG: Incendiu la o casă de pe uliţa cimitirului (FOTO)

Vasile Dale

BÂRSANA: Un șopron plin cu fân a fost cuprins de flăcări în miez de noapte (galerie foto)

Vasile Dale

ŞCOALA ALTFEL: Jandarmii maramureşeni, alături de elevii clasei a III-a A de la „Nicolae Iorga” şi cu elevii claselor V-VIII de la „Petru Dulfu” (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.