BREAKING NEWSImportant

ACȚIUNE ÎN TRAFIC: Călătorie plăcută, este urarea polițiștii rutieri maramureșeni

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, împreună cu cei de la Compartimentul Prevenire și Relații Publice, au desfășurat o altfel de acțiune în trafic.

Conducătorii auto care au ieșt din municipiul Baia Mare pe ruta Baia Mare-Șomcuta Mare și Baia Mare- Hideagaau fost opriți de polițiști pentru a fi amendați cu…o cafea sau un ceai cald.

La vreme geroasă și la drumuri lungi, e nevoie de ceva cald și de vigilență la volan. Șoferii au fost plăcut surprinși de gestul polițiștilor, ne-au împărtășit experiențe similare din drumurile lor internaționale și au promis că vor respecta regulile de circulație pentru a avea o călătorie în siguranță.

Le reluăm aici, pentru cei care nu au avut norocul să se întâlnească azi cu noi în trafic:

  • Dacă circulați în condiții de precipitații sau ceață, când vizibilitatea este redusă, polițiștii vă sfătuiesc să conduceți cu prudență, să reduceți viteza de deplasareși să evitați manevrele riscante.
  • Folosiți luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pe toate categoriile de drum și a celor de ceață, în condiții de ceață densă.
  • Dacă aveți un drum mai lung, asigurați-vă perioade de odihnă, asigurați-vă că aveți suficient combustibil în rezervor, pentru ca, în cazul unor blocaje să nu suferiți din cauza frigului.
  • Se recomandă pietonilor să evite să circule pe partea carosabilă și să folosească pentru traversare numai trecerle pentru pietoni marcate și semnalizate, asigurându-se temeinic înainte de a traversa.

Polițiștii rutieri și cei de prevenire doresc tuturor participanților la trafic călătorie plăcută, sărbători în siguranță și o iarnă ca-n povești!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Explicații oficiale în Postul Paștelui la Mânăstirea Ucraineană Ruscova. Ce s-a întâmplat de fapt (actualizare)

Vasile Dale

Echipa Exoros de Robotică de la Colegiul Tehnic „George Barițiu” din Baia Mare demonstrează că perseverența și determinarea conduc la succes

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Carambol la Ilba, patru maşini implicate. Unul dintre şoferi beat criţă (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.