BREAKING NEWSEveniment

O băimăreancă s-a răsturnat cu mașina pe DN18 B. Femeia era băută și nu avea permis de conducere

Azi-noapte, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un eveniment rutier produs pe D.N. 18B.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 44 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism condus dinspre municipiul Baia Mare înspre Târgu Lăpuș, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din fața unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care se afla singură în autoturism în momentul producerii accidentului rutier. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,56 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Motociclist rănit la intrare în Baia Mare. Accident la Ilba (actualizare)

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? Un băimărean dispărut de acasă este căutat de familie

Redactie

VIDEO: Situație HALUCINANTĂ la un peco din Seini – Taxează aerul în loc de combustibil

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.