BREAKING NEWSNationalRecomandate

FOTO: Impact devastator pe DN19A. O femeie a murit iar alte persoane au fost încarcerate. Intervine elicopterul SMURD

Accident extrem de grav la Beltiug, în județul Satu Mare. Potrivit primelor informații obținute de PresaSM, se pare că o femeie este în stop cardio-respirator după un accident frontal produs pe Drumul Național 19A.

La fața locului au fost trimise două echipaje de descarcerare a celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, respectiv mai multe echipaje medicale de prim-ajutor a celor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare. În sprijin a fost trimis la locul incidentului și echipajul medical de pe elicopterul SMURD.

Conform primelor informații obținute de PresaSMse pare că vorbim despre un accident frontal între două mașini, care mai apoi au ricoșat în alte două autoturisme. Două persoane au rămas încarcerate, iar o femeie este în stop cardiac. Victima este resuscitată la fața locului de către paramedicii de pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă.

Polițiștii au ajuns la fața locului și încearcă să stabilească circumstanțele care au dus la acest accident.

Conform Centrulului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, elicopterul SMURD a aterizat la fața locului, astfel că traficul este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat prin parcarea unei stații de alimentare cu carburant. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

ACTUALIZARE

Două persoane au rămas încarcerate, iar o femeie a decedat. Aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate zeci de minute de către salvatori.

Polițiștii au ajuns la fața locului și încearcă să stabilească circumstanțele care au dus la acest accident.

Știre în curs de actualizare…

Te-ar putea interesa si

SCHIMBĂRILE DE SEZON, PERICOL PENTRU SĂNĂTATE – DAR TU ÎȚI ÎNTĂREȘTI SISTEMUL IMUNITAR?

Vasile Dale

VIDEO: Doi răniți și trafic blocat pe DN18 B după ce două mașini s-au ciocnit într-o curbă (actualizare)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Pieton lovit mortal de o mașină pe strada 22 Decembrie din Baia Mare. Un asistent medical a încercat să îl salveze (imagini șocante)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.