BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

GALERIE FOTO: Impact devastator soldat cu un mort după ce un autoturism s-a izbit de un camion pe DN17C Moisei – Năsăud

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17C Moisei-Năsăud, la intrare în localitatea Romuli, județul Bistrița-Năsăud, a avut loc o coliziune între un autoturism și un autocamion, accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane, ce este încarcerată și inconștientă. Forțe MAI intervin la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

UPDATE: Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit sa îi declare decesul bărbatului in vârstă de aproximativ 36 de ani, la locul solicitării.

Cine este șoferul decedat?

Cristian Cira, șoferul mașinii, avea în jur de 35 de ani. Din informațiile primite, mergea la Năsăud pentru a scoate bani de pe card, însă pe drumul său a întâmpinat o mare dificultate: gheața de pe drum. Șoferul camionetei spune că Cristian a intrat în curbă cu viteză și a început să derapeze, oprindu-se în autoutilitară.

Impactul frontal a fost fatal. Câteva minute mai târziu, salvatorii ajunși la fața locului l-au găsit blocat între fiarele BMW-ului pe care îl conducea. A început procedeul de extragere din epava mașinii care a fost complet distrusă, parcă zdrobită din toate părțile.

Scos afară din mașină, Cristian Cira nu răspundea conștient. Un elicopter de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș a fost mobilizat să intervină, dar după câteva minute bune de resuscitare, nerăspunzând manevrelor, a fost anulată intervenția elicopterului.

În jurul orei 12:00 a fost declarat decesul bărbatului din Romuli, în vârstă de aproximativ 35 de ani. Acesta făcuse starea civilă în urmă cu câțiva ani alături de Ioana, dar nu a făcut nicio petrecere de nuntă, din cauza pandemiei. Aștepta momentul în care poate să petreacă alături de rude și sperau să o facă anul viitor. Cristian și Ioana erau finii Ninei Rus, chef bucătar și proprietar de restaurant. (Sursa: Bistrițeanul.ro)

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Distracţie în miez de noapte. Mai mulţi tineri au aruncat în Săsar un coş pentru cumpărături – ACTUALIZARE

Redactie

VIDEO: Protest la Prefectură din cauza crizei în industria lemnului. Scandal cu poliţiştii care au oprit camioanele

Redactie

Angajații Poștei Române din Maramureș au fost în greva de avertisment

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.