BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV BORȘA: Un tânăr și o fătucă de 20 ani au fost prinși în trafic având ascunse în mașină 12 pliculețe ce ar putea fi substanțe halucinogene – ACTUALIZARE

Un control în trafic efectuat de un echipaj al Poliției Rutiere din Borșa a dus la identificarea a doi bărbați asupra cărora au fost găsite mai multe pliculețe, ce ar conține o substanță posibil halucinogenă.

Totul s-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20, pe druml național 18. Polițiștii au oprit un autoturism pentru control. Având suspiciuni polițiștii au percheziționat autoturismul, iar în interior au găsit 12 pliculețe cu o substanță ce ar putea avea efecte halucinogene.

Șoferul și pasagerul au fost reținuți și duși la audieri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, 27 decembrie, la ora 20.00, polițiștii din Borșa au oprit pentru verificări un autoturism condus pe D.N.18, strada Victoriei din oraș.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani din Borșa care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Totodată, în calitate de pasageră pe locul din față a fost identificată o tânără de 20 de ani tot din Borșa.

Întrucât șoferul avea un comportament suspect, s-a procedat la efectuarea controlului corporal, în urma căruia a fost găsit un plic care conținea substanță albă cristalină, care a fost ridicat de polițiști.

De asemenea, la controlul autovehiculului și al pasagerei, au mai fost identificate 12 astfel de plicuri cu același conținut.

Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge și urină pentru determinarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Substanțele identificate au fost înaintate la D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

Iarna pune stăpânire pe zona de munte a judeţului. Accident pe DJ183, spre Izvoare, din cauza unui copac prăbuşit – actualizare

Redactie

Angajații de la Apele Române au curățat de gunoaie barajul Strâmtori-Firiza și râul Iza (foto)

Vasile Dale

NEGLIJENŢA SE PLĂTEŞTE: Membrii unei familii din Remeţi au ajuns la spital diagnosticaţi cu trichineloză. Au tăiat porcul fără examen trichineloscopic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.