BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Taxa pe salubrizare s-a dublat! 14 lei/lună/persoană! Primăria și Consiliul Local Baia Mare vă urează La Mulți Ani 2022 (VIDEO)

Taxa de salubrizare s-a dublat în Baia Mare din 2022. Astfel băimărenii vor plăti 14 lei/persoană în loc de 7 lei/persoană pentru colectarea gunoaielor. Asta după ce băimărenii au sărbătorit Nașterea Mântuitorului printre munți de gunoaie. Sunt toate șansele să sărbătorească în același mod și Revelionul. Ce putem spune noi? Nimic. Doar vă invităm să urmăriți imaginile video suprinse astăzi dimineață pe strada Melodiei din Baia Mare.

Facem un calcul pentru o familie cu 3 persoane. 3×14 lei lunar = 42 lei x 12 luni = 504 lei/an. Suma trebuie achitată la începutul anului 2022.

Cadoul vi l-a făcut Primăria și Consiliul Local Baia Mare în ședința care a avut loc ieri în sala Europa. 16 consilieri locali au votat PENTRU, doi au votat împotrivă și 4 s-au abținut. Cine sunt cei șase care au votat împotrivă sau s-au abținut: Bogdănel Gavra, Mircea Cirț, Bogdan Hodorogea, Leo Pop, Horia Buhan și Claudiu Pop.

Așadar, strângeți cureaua și faceți economii. Nu cheltuiți prea mult că distracția pentru că 2022 va fi un an al plăților. Și nu veți scăpa fără să plătiți.

Primăria Baia Mare amendată pentru depozitarea ilegală a gunoaielor

Colegii de la 2mnews.ro au publicat un articol în care arată că Primăria Baia Mare a fost amendată cu 50.000 de lei pentru depozitarea ilegală a gunoaielor menajere.

Amenda a fost emisă în 22 decembrie 2021, de Garda de Mediu Maramureș (a confirmat, pentru 2mnews, comisarul Claudia Simion, care o înlocuiește la conducerea instituției pe comisarul șef, Lucia Marcela Chindriș, aflată în concediu).

“Acel depozit de deșeuri (n.red., de la limita dintre Baia Mare și satul Săsar) este în procedură de autorizare, solicitată de proprietarul terenului, care este municipalitatea Băii Mari, însă doar pentru deșeuri inerte, nu și pentru deșeuri menajere. Însă amplasamentul de pe strada Europa nu este deocamdată autorizat nici măcar pentru aceste deșeuri inerte (praf, frunze, crengi etc.). Pe lângă amendă, proprietarul, care este municipiul Baia Mare (n.red., reprezentat de Primăria Baia Mare), trebuie ca până în 25 ianuarie 2022 să salubrizeze zona și să transporte la un depozit autorizat deșeurile depozitate necontrolat, pentru readucerea terenului la starea inițială”, a mai precizat comisarul Claudia Simion, pentru 2mnews.

În plus, din acel deal de jeg, levigatul (care legal ar trebui colectat și neutralizat, pe bani, la Stația de Epurare operată de Vital Baia Mare) se scurge liniștit în Săsar (pentru că asta nu costă nimic, poluarea e gratuită). Cei de la Apele Române – Serviciul de Gospodărire a Apelor Maramureș au fost sesizați asupra problemei (poluarea voluntară, premeditată, de către ditamai Primăria Baia Mare a râului Săsar) și l-au sacrificat pe inspectorul SGA Claudiu Boldan, trimis la fața locului. Aflăm și cum s-a soldat acest control și nu facem un secret din asta.

Așadar, în numele Primăriei și Consiliului Local Baia Mare vă dorim un An Nou Fericit!

Click pe link pentru a vedea imagini de la ședința Consiliului Local de ieri: https://fb.watch/abM_8k_1Em/

Te-ar putea interesa si

Panica in Belgia: Un maramuresean a rapit o fetita de 6 ani. Este acuzat de pedofilie (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: O AUTOUTILITARA S-A IZBIT DE UN COPAC LANGA PADUREA STEJARUL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Trei strategii majore pentru județul Maramureș, în procedură de licitație

Vasile Dale

1 mesaj

Chupacabra decembrie 29, 2021 at 11:08 pm

Dl Primar doarme ? Dacă rămâne așa prețul pentru gunoi, eu nu îl mai votez !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.