BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO / TRAGEDIE LA SĂCEL: Un pompier de la ISU Maramureș, stația Borșa, s-a aruncat în gol de la 30 metri înățime de pe un viaduct al liniei ferate

Salvmontiştii maramureşeni, în alertă. Au fost solicitaţi în Săcel, unde a fost anunțată disparitia de acasă a unui bărbat cu probleme medicale. Echipajele Salvamont Maramureș, formatiile Viseu si Borșa, vor face jonctiunea in localitatea Săcel cu agentiile implicate in cautarea barbatului.

Barbatul a fost gasit din pacate decedat. Se pare ca s-a aruncat de pe un viaduct, salvatorii gasindu-l cu leziuni incompatibile cu viata.

Agentiile participante la actiunea de cautare asteapta sosirea legistului dupa care salvatorii montani vor proceda la extragerea si transportul trupului barbatului decedat la echipajul IML.

Dumnezeu sa-l ierte. Condoleanţe familiei.

ACTUALIZARE

Conform primelor informații bărbatul era angajat la ISU Maramureș, stația de pompieri Borșa. Bărbatul în vârstă de 39 ani era în concediu medical după ce în urmă cu două luni a mai avut o tentativă de suicid. El a fost salvat atunci de soție și a fost internat în spital pentru îngrijiri medicale. Pompierul era căsătorit și avea doi copii.


Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Urmărit de poliție, un borșean a distrus 7 mașini. A fost săltat câteva ore mai târziu, de acasă (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: Încă un JAF URIAȘ în Maramureș. 150.000 lei au fost furați dintr-un imobil din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO – Protest al angajaţilor din Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială din mai multe judeţe, inclusiv Maramureș faţă de prevederile ordonanţei care vizează reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.