BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Dosar penal pe numele unui bărbat din Suciu de Sus care şi-a bătut soţia

Ieri, 28 decembrie, la ora 18.42, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un minor, cu privire la faptul că mama sa a fost agresată de către tatăl său.
Deplasați la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați la intrarea în curtea locuinței de domiciliu, de bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta are 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice și manifesta un comportament violent fizic și verbal și bloca accesul în curtea locuinței.
Când polițiștii au solicitat bărbatului să elibereze calea de acces în curtea locuinței, acesta s-a manifestat violent, fiind necesară imobilizarea sa.
Din verificările efectuate s-a constatat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, bărbatul a agresat-o fizic pe soția sa, o femeie de 31 de ani
Bărbatul de 34 de ani a fost transportat cu ambulanță la Spitalul de Psihiatrie Sighetu-Marmației, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice..
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Te-ar putea interesa si

CERCETAT PENTRU VĂTĂMARE CORPORALĂ: Băimărean arestat preventiv după ce şi-a agresat unchiul

Vasile Dale

GALERIE FOTO, VIDEO: Foc puternic la un depozit de polistiren de pe strada Victoriei. Trei răniți, pagube uriașe (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO / ACTUALIZARE: Contre la o bere între șefi ai Poliției de Frontieră și ”contrabandiști”, finalizate cu intervenția Poliției Vișeu de Sus într-un bar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.