Eveniment

INFRACŢIUNI RUTIERE: Băuţi şi fără permis la volan. Maşini acroşate într-o parcare din Baia Mare, gard distrus de un tractor la Ocna Şugatag

Aseară, 28 decembrie, polițiștii băimăreni au identificat în trafic doi șoferi care au condus sub influența alcoolului. Unul dintre aceștia are 55 de ani, iar în timp ce a condus, a acroșat două autoturisme parcate pe strada Mărășești.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 52 de ani, a fost oprit de polițiști pe bulevardul București pentru verificări. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a relevat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool din sânge.
În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*****



Tot aseară, în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că pe ulița denumită popular ”Mâjnic” din Sat Șugatag a avut loc un accident de circulație.
La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tractor condus de către un bărbat de 34 de ani din Budești, a intrat în coliziune cu un gard pe care la rupt.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,22 gr/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Mun. Sighetu Marmației pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit ca bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar tractorul și remorca tractată nu erau înmatriculate sau înregistrate pentru a circula pe drumurile publice.
În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul și remorci neînmatriculate sau neînregistrate, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice .

Te-ar putea interesa si

Dezastru: Un fermier din Maramureș își vinde ferma de vaci pe OLX. În marketuri preţul laptelui ajunge la 10 lei/litru, dar fermierii primesc 1,65 lei/litru.

Vasile Dale

MARAMUREŞ-AUTO-MOTO-SHOW: Câinii jandarmi Obec și Ocev au atras toate privirile la Sighetu Marmației

Vasile Dale

A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult