BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

EXCLUSIV FOTO: Accident în Baia Mare. Incendiu la o gospodărie din Repedea. Foc și la Borșa

Două incendii au izbucnit în această seară în Maramureș, în localitățile Repedea și Borșa. în Baia Mare, în schimb a avut loc un accident de circulație.

La Repedea, alarma a fost dată la 112 în jurul orei 22.00. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Repedea, SVSU Poienile de Sub Munte, sprijiniți de localnici, au intervenit imediat pentru stingerea focului. Totodată au fost alertați și pompierii militari de la Vișeu de Sus. Din fericire, pompierii civili au reușit să stingă focul iar militarii au fost întorși la subunitatea de la Vișeu.

La Borșa, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul unui imobil de pe strada Forestierilor.

În Baia Mare, la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Vrancei s-a produs un accident de circulație. Au fost implicate două autoturisme care în urma impactului au ajuns pe trotuar. Din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime. Mașinile însă au fost avariate. La fel și mai multe indicatoare rutiere.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Incendiu violent în Poienile de Sub Munte, izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică învechită a casei

Redactie

DUPĂ MAȘINA DRUSAL-ULUI, ”ALAI DE NUNTĂ”: O stradă întreagă blocată de un șofer ce și-a parcat aiurea mașina (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN GROȘI – Două mașini s-au făcut praf. Poliția și pompierii SMURD intervin (Galerie foto/actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.