BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Șurdești – Bărbat găsit decedat într-un pârâu din sat. Era dispărut de o săptămână (actualizare)

Un bărbat dispărut sâmbăta trecută a fost descoperit decedat în această seară în albia un pârâu din localitatea Șurdești. Bărbatul în vârstă de 51 ani, conform primele informații, era căutat după aproape o săptămână.

În această seară un grup de trei localnici, format din Matei Pode, Marian Bud și Costan Horgoș, au pornit să îl caute. Din păcate, aceștia l-a descoperit în pârâu, căzut cu fața în jos. Cel mai probabil, deși era căutat, este posibil să fi fost acoperit cu zăpadă și din acest motiv să nu fi fost văzut de nimeni.

La fața locului au sosit echipajele poliției dar și un echipaj de la Criminalistică. Pode matei Bud marian Horgos costan

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Bărbat găsit decedat în Șurdești

Aseară, la ora 22.29, polițiștii Postului de Poliție Comunal Șișești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că a găsit o persoană decedată pe terenul din apropierea unui imobil, din localitatea Șurdești.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul întins cu fața în jos, într-o vâlcea, ca fiind al unui bărbat de 50 de ani din Șurdești.

În urma examinării exterioare a cadavrului, acesta nu prezinta urme de violență. A fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

SORINA PINTEA ŞI-A RETRAS DEMISIA. Dar nu pentru a se întoarce în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă, ci pentru a se pensiona pe caz de boală

Vasile Dale

RAPORT AUDIT: 4 comune din Maramureș nu au respectat legea și nu au indexat impozitele și taxele locale cu rata inflației

Vasile Dale

INCONSTIENTA: A FURAT UN BMW, L-A CONDUS BEAT SI FARA PERMIS! S-A OPRIT CU EL INTR-O CASA DIN PETROVA, APOI A FUGIT (FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.