BREAKING NEWSEveniment

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE – Femeie cu copil lovită și târâtă în incinta secție UPU SMURD de soțul acesteia. Cadre medicale amenințate

În seara zilei de 29.12.2021, în jurul orelor 23.40, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Maramureș a fost direcționată de către dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă ,,Dr. Constantin Opriş” unde un asistent medical a sesizat faptul că un bărbat provoacă scandal şi îl ameninţă cu acte de violenţă. Jandarmii ajunși la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, a fost identificat un tânăr din Baia Mare care pe motivul unor nemulțumiri i-a adresat asistentului ameninţări cu acte violenţă. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare după care au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

Nu după mult timp, în diminața zilei de 30.12.2021, în jurul orelor 02:10, echipa de intervenţie a fost direcţionată din nou la Secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă ,,Dr. Constantin Opriş” unde a fost sesizat un scandal. Jandarmii ajunși la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, a fost identificată o femeie din Baia Mare care a relatat faptul că în timp ce se deplasa către spital, împreună cu fiul ei, acesta a devenit agresiv şi a bruscat-o, iar în momentul în care a căzut, a prins-o de mâni şi a târât-o în incinta secţiei U.P.U. provocându-i leziuni la nivelul încheieturilor mâinilor şi a feţei. Când personalul aflat în serviciu la secţia U.P.U. a încercat să intervină agresorul a fugit, fiind identificat ulterior la domiciliu.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie după care au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

Informații furnizate de Maior, Radu Vasile Nicolae, Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

Te-ar putea interesa si

FOTO: Băimăreancă, implicată într-un accident rutier în judeţul Cluj, soldat cu o victimă

Redactie

VIDEO CU MOMENTUL IMPACTULUI: Impact violent în Baia Sprie – O tânără de 19 ani inconștientă și încarcerată. ACTUALIZARE – Fata a decedat

Vasile Dale

INTERVENȚII ÎN LANȚ: Opt incendii lichidate de pompierii maramureşeni în weekend

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.