BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PANICĂ LA SEINI / ACTUALIZARE: Incendiu la o clădire a primăriei – FOTO

Panică în această seară la Seini. Un incendiu a izbucnit în Piaţa Unirii, la acoperişul unei clădiri aparţinând primăriei. La faţa locului intervin echipaje ale ISU Maramureş.

ACTUALIZARE

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit în cazul a cinci situații de urgență. Militarii Pichetului de pompieri Târgu Lăpuș au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum.
​Garda de Intervenție Fărcașa a fost solicitată de două ori, ieri, în Ardusat pentru lichidarea a două incendii, ambele la acoperișurile unor locuințe. În ambele cazuri, pompierii au intervenit cu un echipaj de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. În urma primului incendiu au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse materiale textile. Pompierii au reușit să salveze o încăpere a casei și o anexă, care era lipită de casă. Cel de al doilea incendiu, izbucnit în Ardusat, a avut ca pagubă circa 4,5 metri liniari de grindă din lemn.
​Spre seară, pompierii băimăreni, alături de S.V.S.U. Seini, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș pe structură din lemn, 30 de metri pătrați de tavan din lemn. De asemena, s-au deteriorat circa 60 de metri pătrați de tencuială.
​Astăzi dimineață, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului Baia Mare a fost solicitat în localitatea Remetea Chioarului, unde s-a produs un accident rutier. În accident a fost implicată o persoană, care însă a refuzat transportul la spital.
​Incendiile lichidate de pompierii maramureșeni au avut drept cauză probabilă coșurile de fum defecte sau necurățate. Amintim tuturor, pe această cale, că înainte de exploatare, coșurile de fum trebuie verificate, curățate și izolate corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Te-ar putea interesa si

Îndrăgitele obiceiuri şi tradiţii de iarnă, prezentate în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a evenimentului „Crăciun în Maramureș”

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Femeie de 42 ani din Baia Sprie răpusă de COVID-19 în Anglia. 50 de maramureșeni sunt disperați

Vasile Dale

ACCIDENT DIN CAUZA NEASIGURĂRII LA VIRAJ: Coliziune între două maşini la Borşa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult