BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Poliţia intervine în scandalul depozitării ilegale a gunoaielor din Baia Mare. Se va începe urmărirea penală? – VIDEO

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în acest moment există înregistrată o reclamație, pentru soluționarea căreia se fac verificări.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș, precum și lucrători din cadrul Apelor Române – S.G.A. Maramureș, cooperează în scopul identificării încălcărilor legale și aplicării măsurilor legale care se impun, sens în care a fost solicitat instituțiilor abilitate să transmită informații privind rezultatele verificărilor efectuate de specialiști.

În funcție de răspunsul instituțiilor abilitate, cu privire la gradul de pericol, categoria deșeurilor existente și daunele aduse calității aerului, solului sau calității apei, animalelor sau plantelor existente, organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș vor înainta întreaga documentație procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, care va dispune asupra începerii urmăririi penale, cu privire la încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 92/2021, O.U.G. nr. 195/2005, precum și Legea nr. 107/1996 actualizată.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT PE DJ 184: Un severinean neatent s-a izbit cu maşina de un podeţ. O persoană a fost rănită

Vasile Dale

EXCLUSIV: Impactul de la Stejarul, surprins de o cameră de supraveghere

Vasile Dale

INFO TRAFIC: Vizibilitate redusa din cauza ninsorii viscolite. Zapada pe toate drumurile (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.