Căutări disperate azi în satele din zona Ţării Lăpuşului. Un băiat de 15 ani, cunoscut cu afecţiuni medicale, a fost căutat ore bune de zeci de localnici, jandarmi, salvamontisti, pompieri militari, politisti locali şi poliţişti nationali.

Alarma a fost dată azi după-amiază, la căutări implicându-se şi primăriile din Târgu Lăpuş, Cupşeni, care au trimis oameni pe câmpurile şi pe dealurile din zonă pentru căutarea băiatului.

Trebuie sa mentionam organizarea foarte buna a Primariei Tg Lapus, echipa fiind coordonata in teren chiar de primar. Acestia au primit ajutorul localnicilor din Dobricu Lapusului.


La câteva ore de la dispariţie oamenii au gasit cizmele băiatului la câţiva kilometri de satul Dobricul Lăpuşului. Într-un final băiatul a fost găsit în satul Costeni, aparţinător de comuna Cupşeni.

Video: Vlad Leșe

Din echipa de căutare au făcut parte poliţiştul Butcure Ludovic (aflat in timpul liber), Ioan Daniel Filip (angajatul Primariei din Cupşeni), Florin Cupsa si Vasile Cureu. Copilul a fost găsit desculţ şi înfrigurat, însă din fericire era teafăr.

El va fi examinat medical, ulterior va fi predat familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.