BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bărbat inconștient la o petrecere de Revelion din Vișeu de Sus! Soția lui se bătuse cu o altă femeie o oră mai devreme

Imagini incredibile ne-au sosit de la Vișeu de Sus. De la o petrecere de Revelion despre care putem să spunem fără să greșim că a fost una DE POMINĂ pentru toți cei care au participat.

De acolo v-am prezentat cum două femei s-au bătut și tras de păr mai ceva ca-n filmele de acțiune hollywoodiene. Totul ar fi pornit după ce soțul uneia dintre ele făcea ”ochi dulci” unei alte femei care participa la petrecere.

Dar ”operațiunea REVELION 2022 Vișeu de Sus” nu s-a oprit aici. Barbatul care agăța femei ar fi fost agresat de alți participanți. Și asta pentru că acesta nu s-a oprit la a ”agăța” doar o singură femeie. Conform martorilor acesta ar fi vorbit urât și altora.

Conform imaginilor la un moment dat (după o oră aproximativ de la bătaie dintre cele două femei) bărbatul a fost găsit în holul restaurantului inconștient. La fața locului au venit mai mulți bărbați, printre care același agent de securitate prezent și la scandalul dintre femei. La un moment dat, în imagini apare un individ care îl prinde de mâini pe bărbatul inconștient pentru a-l ridica. Doar că omul era inconștient.

Conform surselor noastre la fața locului au intervenit două echipaje de ordine publică: un echipaj de poliție și un echipaj al jandarmeriei. Bărbatul inconștient a ajuns la spital, însă a refuzat inițial internarea. Totodată, nicio persoană implicată nu a depus plângere la poliție.

Vă avertizăm că imaginile video de mai jos sunt șocante:

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2022/01/05/exclusiv-video-din-gelozie-doua-femei-din-viseu-de-sus-s-au-luat-la-bataie-in-noaptea-de-revelion-totul-a-fost-transmis-live-pe-social-media/

Te-ar putea interesa si

”PACIENTUL ANONIM” ar fi medic: Ar fi trimis scrisori anonime de la Oficiul Poștal Ocna Șugatag reclamând haos în Spitalul Municipal Sighet

Vasile Dale

IPJ Maramureș: La Seini, poliţiştii au confiscat 170 mc material lemnos (FOTO)

Vasile Dale

OPINIE – Este pur și simplu INCREDIBIL: Un călugăr din Maramureș se roagă ca subsemnatul să MOARĂ!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.