Important

JANDARMII LA DATORIE: Măsuri de ordine publică cu ocazia sărbătorilor de Bobotează și Sfântul Ioan Botezătorul

În ziua de 06 ianuarie, cu ocazia sărbătorii ,,Botezul Domnului” (Boboteaza) și în ziua de 07 ianuarie, cu ocazia sărbătorii ,,Sfântul Ioan Botezătorul”, la lăcaşurile de cult din judeţul nostru se vor desfăşura slujbe religioase. Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestărilor religioase care se vor oficia în cele două zile de sărbătoare în zona lăcașurilor de cult aparţinând Bisericii Ortodoxe Române şi Bisericii Greco Catolice din localitățile Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus și Târgu Lăpuș.
Jandarmii vor fi prezenți în locurile în care se oficiază slujbele religioase și unde se sfinţeşte şi distribuie apa cu prilejul Bobotezei, vor fi realizate dispozitive specifice pentru protecția participanților şi se va acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar putea tulbura ordinea și siguranța publică, în atenţie va fi şi respectarea prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de alertă.
Recomandăm celor care participă la aceste procesiuni religioase, să manifeste calm și înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să evite aglomeraţia, să păstreze distanțarea fizică şi să poarte masca de protecție iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Substanțe interzise depistate în maşina unui băimărean, beat la volan în Cavnic, dosar penal pentru trei infracțiuni

Redactie

FURTURI SOLUŢIONATE: Doi tineri identificați de polițiști după ce au sustras bunuri dintr-un complex comercial și dintr-o locuință din Baia Mare

Vasile Dale

BĂIMĂREAN CĂUTAT DE AUTORITĂȚILE SPANIOLE, REȚINUT DE POLIȚIȘTII BRAȘOVENI

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.