BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

IEUD: Un tânăr din Rozavlea beat s-a izbit cu mașina de un podeț

Ieri dimineață, în jurul orei 07.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe D.J. 186, în Ieud a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani din Rozavlea, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Șieu spre Bogdan Vodă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un podeț din beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală din culpă a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației de către un echipaj SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale și a recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.



În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

TRIBUNALUL A DECIS: Sigheteanul care şi-a înjunghiat soţia, arestat preventiv

Redactie

NEBUNIE PE ŞOSELE / ACTUALIZARE: Carambol la intrarea în Baia Mare, căruţă răsturnată la Bocicoel (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Vasile Dale

TREI SĂPTĂMÂNI A DURAT PROCESUL DE SPĂLARE ŞI ALBIRE: Poliţia nu a luat nicio măsură după concertul lui Grigore Leşe de la ATP Tech Center Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult