BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO EXCLUSIV: Femei atacate şi agresate sexual la Ocna Şugatag. Mai mult, suspectul se masturbează în faţa femeilor

Incidente şocante pe străzile din staţiunea turistică Ocna Şugatag. Mai multe femei din zonă au reclamat la poliţie că au fost atacate şi agresate sexual de un tânăr din zonă. Femeile au depus plângere la poliţie însă autorul (deşi este cunoscut) este încă în libertate.

Cititorii noştri ne-au informat despre caz

Un cititor al site-ului ne-a spus: “De 2 săptămâni un bărbat atacă femeile pe stradă, din câte am înțeles se pare că a și violat două femei. Din păcate poliţia nu zice nimic. Deşi este identificat și se cunoaște identitatea lui,nu au reușit să îl prindă”.

Poliţia spune susţine că aer un  cerc de suspecţi

Lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați la data de 30 decembrie 2021, de către o femeie de 69 de ani din Ocna Șugatag cu privire la faptul că, în seara zilei de 29 decembrie 2021, în zona centrală a localității, a observat un bărbat care ar fi practicat onania și care ar fi agresat-o sexual prin atingeri în zonele intime.

Cercetările au confirmat aceste aspecte sens în care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută și pedepsită de art. 375 din Codul Penal și agresiune sexuală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 din Codul Penal.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că de față a fost și o tânără de 19 ani din Breb asupra căreia bărbatul ar fi comis același tip de acte de agresiune sexuală.

Polițiștii au conturat un cerc de suspecți și efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea probării activității infracționale și sesizării instanței de judecată competentă.

****

Menţionăm faptul că imaginile au fost furnizate de cititorii noştri, acestea fiind înregistrate de camerele de supraveghere amplasate în Ocna Şugatag.
Am decis să blurăm faţa presupusului autor, deoarece anchetatorii se pare că nu au dovezi solide în acest moment pentru a-l reţine.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Plantaţie de cannabis pe malul Someşului, între Seini şi Pomi, lângă viitorul pod rutier

Vasile Dale

Tragedie în Breb: Un localnic a fost găsit mort în casa cuprinsă de flăcări (EXCLUSIV VIDEO) – ACTUALIZARE

Vasile Dale

ACUZAȚII GRAVE: Un tânăr de 22 ani din Baia Mare a murit la Spitalul Județean. Aparținătorii susțin că a fost trimis de două ori acasă deși era grav bolnav

Vasile Dale

1 mesaj

Ioan ianuarie 6, 2022 at 9:41 pm

Sas i bossu la Ocna

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.