Important

PRACTICĂ: 15 elevi jandarmi, în stagiu de pregătire la Jandarmeria Maramureș

Începând de astăzi, 15 elevi jandarmi, 14 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni și 1 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica ” Drăgășani, se află în stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, elevii vor desfășura stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ și vor fi repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de către jandarmii maramureșeni. Ei îşi vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor și vor fi îndrumaţi în perioada stagiului de practică de către tutori jandarmi, cadre cu experienţă în activitatea profesională.
Conducerea unității le urează succes și îi asigură de tot suportul necesar în viitoarea carieră militară iar după absolvire îi aşteaptă să întărească rândurile jandarmilor maramureșeni.

Te-ar putea interesa si

RESPECT PENTRU BUNICI: 40 de voluntari vor consilia telefonic vârstnicii din cadrul programului social ”Masa pe roți”

Redactie

PREGĂTIRI PENTRU IARNĂ: Limitatoarele de viteză, scoase de pe străzile din Baia Mare. Fântânile arteziene închise

Redactie

Noi măsuri pentru gestionarea refugiaților și sprijin pentru comunitățile marginalizate, discutate cu noul reprezentant al Unicef România

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.