Important

PRACTICĂ: 15 elevi jandarmi, în stagiu de pregătire la Jandarmeria Maramureș

Începând de astăzi, 15 elevi jandarmi, 14 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni și 1 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica ” Drăgășani, se află în stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, elevii vor desfășura stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ și vor fi repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de către jandarmii maramureșeni. Ei îşi vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor și vor fi îndrumaţi în perioada stagiului de practică de către tutori jandarmi, cadre cu experienţă în activitatea profesională.
Conducerea unității le urează succes și îi asigură de tot suportul necesar în viitoarea carieră militară iar după absolvire îi aşteaptă să întărească rândurile jandarmilor maramureșeni.

Te-ar putea interesa si

INFRACŢIUNI RUTIERE: Cinci şoferi certaţi cu legea au fost taxaţi de polițiștii maramureșeni

Redactie

TIMP DE 14 ZILE: Comuna Petrova intră în carantină totală

Redactie

Controale la service-urile auto care nu respectă regimul deşeurilor şi protecţiei mediului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult