Grav accident în această seară la Rogoz. Un şofer, care circula cu maşina în direcţia Târgu Lăpuş spre Băiuţ, la un moment dat a derapat circa 40 de metri, apoi s-a izbit de un podeţ. Mai mult, s-a rostogolit de câteva ori şi a rămas cu roţile în sus într-un şanţ.

La faţa locului au intervenit echipaje SMURD, descarcerarea şi ambulanţa. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, care se afla singur în maşină, a fost transportat la spital.

3 COMENTARII

  1. ieri imi dadea unu din asta flash-uri in localitate la 65km/h, azi „altu” ii cu pi^%a in sus… sa inteleg ca din cauza GDPR-ului nu se pot da nici macar partial detalii legate de nr. de inmatriculare?

  2. GDPR-ul este prost facut si pentru situri!,intru pe un sit sau altul ,trebuie sa bifez ca accept cokie ,adica prajturele prin care situl culege informati in scopul publicitar si etc,dar au fost situri unde nu am acceptat cokie si ce sa vezi ,imposibil sa va conectati la acest sit ,atunci intreb ce sens are sa ma intrebe daca accept ?,este ca si cu anumite instituti cum sunt Bancile ,ACEST APEL ESTE INREGISTRAT dar daca nu accepti trebuie sa inchizi telefonul,si nu ai rezolvat problema deoarce te suna ei daca esti dator si tot te inregistreaza !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.