BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

FOTO / TRAGEDIE LA ARDUSAT: O persoană a murit, iar alta a fost rănită. Ciprian împlinise 40 de ani în prima zi a anului – ACTUALIZARE

Încă un accident s-a produs azi în Maramureş. Din păcate, cu final trist. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în Ardusat, la ieşirea spre Coltirea, şi a ajuns în şanţ.

Au rezultat două victime, dintre care a decedat. La faţa locului a intervenit Garda Fărcaşa, TIM SMURD şi SAJ.

ACTUALIZARE 1

Ciprian împlinise 40 de ani pe 1 ianuarie 2022. Pe pagina de socializare a bărbatului curg mesajele de condoleanțe.

foto: facebook.com

”Viața uneori e nedreaptă, ni se pare lungă dar parcă la sfârșit e scurtă… Vrei să te bucuri de ea dar nu te lasă necazurile, ai vrea să țină mai mult când te distrezi, însă nu mai vrei să țină când te simți trist. E ciudat…când soarta te pune la o grămadă de teste și când crezi că ai scăpat și începi să îți revii, te lovește fără milă… Inima noastră bate pentru fiecare dintre noi, ea e motorul nostru, dar prin câte trecem și inima noastră simte și parcă se luptă bătând tot mai tare de parcă ne-ar spune „hai că poți”, dar niciodată nu știm când ne surprinde și tace pentru totdeauna! Poate uneori prea devreme! Și ne întrebam oare de ce? Oare cu ce am gresit? Știm cu toții că trebuie să avem grijă de noi să nu punem orice la suflet, dar cea mai grea durere si povară e când pierzi pe cineva drag… Azi pentru cei de lângă tine Cipri a devenit o zi foarte tristă și grea. Dumnezeu să le dea alinare părinților tăi și fraților tăi multă mângâiere! Drum lin spre cer verișorul meu”.

ACTUALIZARE 2

Șoferul autoturismului, care a decedat în urma impactului, era din Ardusat și avea doar 40 de ani. Cipri, cum îi spuneau prietenii, muncea în domeniul tractărilor auto și era un șofer experimentat, spun apropiații acestuia. Bărbatul conducea mașina tatălui său în momentul în care, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, lovindu-se violent de un podeț de beton. Din păcate, impactul i-a fost fatal.

Conform surselor noastre, bărbatul nu purtase nici centură de siguranță. Alături de Ciprian, în mașină se afla un alt bărbat, un pasager în vârstă de 34 de ani. Acesta purtase centura și a supraviețuit impactului, însă a fost grav rănit iar în aceste momente se află internat la secția de chirurgie toracică a Spitalului Județean din Baia Mare. Traficul a fost oprit în zonă pentru aproximativ o oră. Potrivit polițiștilor, cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, scriu colegii de la ActualMM.ro.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 09 ianuarie, la ora 13.23, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 193 în localitatea Ardusat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani din Ardusat, dinspre Satu Mare înspre Colțirea, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un capăt din beton al unui podeț.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului și rănirea grava a pasagerului din față dreapta, un bărbat de 34 de ani din Ardusat.

Pasagerul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Traficul rutier pe D.J. 193 în Ardusat a fost restricționat pe o bandă aproximativ o oră, până la finalizarea cercetării la fața locului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

SURPRINSĂ DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE: O femeie fură alimente de pe rafturile unui magazin din Sighetu Marmaţiei (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT ROGOZ: Femeia din Cupșeni rănită în timp ce mergea la final de august la o nuntă a decedat la spital

Vasile Dale

APEL UMANITAR: Un băieţel de opt ani are nevoie de ajutorul tău pentru un transplant medular

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.