BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Doi polițiști aflați în pensie sunt suspectați că ar fi braconat doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei

Patru indivizi sunt suspectați că ar fi braconat ieri doi mistreți pe fondul de vânătoare 17 Izei. Doi dintre aceștia ar fi foști polițiști, aflați în pensie actualmente. Cei patru spun administratorii fondului de vânătoare după ce ar fi împușcat animalele sălbatice i-ar fi dus pe fondul de vânătoare învecinat. Și asta deoarece pe fondul unde se presupune că ar fi împușcat mistreții nu ar fi avut autorizație de vânătoare.

Așa cum spuneam, conform administratorilor fondului, doi dintre cei patru ar fi foști polițiști, unul la rutieră (membru vânător chiar în Asociația Borșa), celălalt fiind chiar șeful Poliției dintr-un oraș de pe Valea Izei.

Incidentul a fost sesizat la Poliția Săliștea de Sus care au trimis la fața locului un criminalist pentru a preleva probe. ”Nu este pentru prima dată când pățim așa ceva. Împușcă tot ce le iese în cale. Noi așteptăm ca poliția să își facă treaba și să nu țină cont că au lucrat în sistem. Nu este posibil așa ceva” a declarat președintele Asociației de vânătoare care administratează fondul 17 Izei.



Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: CARAMBOL IN ZONA DEDEMAN DIN BAIA MARE. TREI AUTOTURISME IMPLICATE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Exclusiv video: O casă din lemn din zona pârtiilor de schi de la Cavnic a ars ca o torță – actualizare

Vasile Dale

CONTRABANDISTII ACUZA: AU VENIT PESTE NOI IN PROPRIA CURTE DE DOUA ORI SI NE-AU LOVIT CU PICIOARELE. AVEM IMAGINILE DIN CEALALTA TABARA – EXCLUSIVITATE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult