Eveniment

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: Femeie din Mireşu Mare, lovită de o maşină în timp ce traversa bulevardul Traian prin loc nepermis

Ieri, 12 ianuarie, în jurul orei 14.00, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Traian din municipiu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către o tânără de 25 de ani, a surprins și accidentat o femeie de 61 de ani din Mireșu Mare care, în calitate de pieton s-a angajat în traversarea bulevardului prin loc nepermis.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Circulația la locul accidentului s-a desfășurat pe o bandă aproximativ 40 de minute.
Polițiștii continuă cercetările.

Depistat de polițiști conducând cu permis care prezenta suspiciuni privind autenticitatea

Ieri, 12 ianuarie, polițiștii din Borșa au efectuat semnalele regulamentare de oprire în trafic a unui autoturism condus pe raza orașului.
La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Sighetu Marmației, care a prezentat pentru control un permis de conducere care prezenta suspiciuni privind autenticitatea.
Față de conducătorul auto, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la comiterea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: ACUZE GRAVE – O asistentă medicală din Baia Mare și fetița ei de trei zile au murit la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Femeia era confirmată pozitiv COVID-19

Vasile Dale

ULTIMA ORĂ: Doi maramureşeni reţinuţi în cazul crimei pădurarului

Vasile Dale

FOTO: Maşină făcută praf la Gârdani – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.