BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

SCANDAL LA SIGHET: Doi bărbați şi-au cărat pumni în mijlocul drumului. Traficul rutier a fost blocat din cauza lor – VIDEO


Scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic s-au derulat astăzi în municipiul Sighetu Marmației. În ziua de 13 ianuarie a.c., doi tineri și-au cărat pumni și picioare în jurul orelor 16:00, în plin Centrul Istoric. Bătaia între cei doi s-a derulat și pe mijlocul drumului, circulația rutieră fiind blocată timp de câteva minute.

Nici claxoanele mașinilor și strigătelor pietonilor nu i-au oprit pe cei doi din a se bate ca orbii. Până la urmă, cei doi au fost despărțiți de către un cetățean mai în vârstă care avea asupra sa un par. Deocamdată nu se cunosc motivele care i-au determinat pe cei doi să se ia la bătaie.

Imaginile cu bătaia din Centrul municipiului Sighet au ajuns pe rețelele de socializare. Încă nu știm dacă Poliția cercetează faptele savârșite.



Din păcate, astfel de scene devin tot mai des întâlnite în județul nostru, dar și în Sighet. Legea pumnului pare să pună stăpânire pe străzile municipiului, iar cetățenii onești ai municipiului reclamă că în ultimii ani gradul de siguranță și climatul de ordine publică sunt la un minim istoric.

Sursa sighet247.ro

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ LA PIAŢĂ – PESTE 350 PACHETE CU ŢIGĂRI CONFISCATE DE POLIŢIŞTII SIGHETENI

Vasile Dale

PREVEDERI NOI: Sancțiuni mai mari pentru cei ce refuză legitimarea

Vasile Dale

TENTATIVĂ DE SUICID / ACTUALIZARE: Tânăr din Curtuiuş, venit din Italia, suspectat de familie că ar avea coronavirus, ar fi încercat să se sinucidă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult