Important

DOSARE PENALE PENTRU INFRACŢIUNI RUTIERE: Băut la volan la Sighet, fără permis la Sălsig

Aseară, 13 ianuarie, la ora 23.10, polițiștii din Sighetu Marmației au oprit în trafic un autoturism care era condus pe strada Bogdan Vodă din municipiu.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 43 de ani din Câmpulung la Tisa.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a concentraţiei de alcool din sânge.

****
Ieri, 13 ianuarie, în jurul orei 11.00, în timp ce polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa efectuau serviciul de patrulare în localitatea Sălsig, pe D.J. 108A, au procedat la oprirea unui autoturism pentru control.
La volan a fost identificat un bărbat de 42 de ani din Sălsig.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

Tinerii social-democrați băimăreni, implicați în acțiuni caritabile

Redactie

”ȘANȘA ESTE DE PARTEA TA”: Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, la Școala Gimnazială Ardusat

Redactie

Pompierii maramureşeni marchează ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult