BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – FOTO: INTERVENŢIE SALVAMONT: Bărbat accidentat într-o pădure din zona Handalul Ilbei

Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Handalul Ilbei. Apelul venit prin 112 i-a anunțat pe salvamontişti despre un accident al unei persoane de sex masculin aflat în pădure într-o zona fără acces auto cu semnal telefonic limitat.
La faţa locului se deplasează echipajul de prim răspuns al Salvamont Maramureș care va face joncțiune cu aparținătorul care a solicitat ajutorul de urgență și cu echipajul medical aflat deja la fața locului.

Salvatorii montani au ajuns la accidentat. Persoana este inconștientă, a fost intubata de echipajul medical ajuns la fata locului.S-a luat legatura cu elicopterul dar din pacate NU sunt conditii meteo pentru extractie…

Actualizare



Persoana accidentata aflata in stare foarte grava, un barbat in varsta de aproximativ 35 ani a fost predata echipajului SMURD pentru a fi transportat la UPU Baia Mare.

Felicitari celor care au participat la actiune colegii de la SMURD, Poliția, localnici veniti pentru a da o mana de ajutor.Multumiri partenerilor Salvamont Maramureș, baietii de la ACS Motomaxx Seini pentru ajutorul dat pentru transportul cu atv-urile a echipamentelor de salvare.Mulțumiri colegilor de la SPJ Salvamont Satu Mare, sef serviciu salvator montan Alex Costin pentru suport si disponibilitatea arătată pe tot parcursul interventiei, unul dintre salvatorii montani prezenti la actiune activand si in echipa SPJ Salvamont Satu Mare. Salvatorii montani se retrag la baza. Alarmă încheiată.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE, SĂCĂLĂŞENI: 10 autoturisme în curs de dezmembrare şi piese auto second hand indisponibilizate de poliţiştii de investigarea criminalităţii economice

Redactie

ALERTĂ ÎN ȚARA CODRULUI: Anchetatorii caută suspecții unei duble crime într-un sat de lângă Asuaju de Sus și Fărcașa. Vizați sunt vânzătorii ambulanți (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Al doilea incendiu în AJUN DE CRĂCIUN – Ard construcțiile ilegale de pe Craica din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult