Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Handalul Ilbei. Apelul venit prin 112 i-a anunțat pe salvamontişti despre un accident al unei persoane de sex masculin aflat în pădure într-o zona fără acces auto cu semnal telefonic limitat.
La faţa locului se deplasează echipajul de prim răspuns al Salvamont Maramureș care va face joncțiune cu aparținătorul care a solicitat ajutorul de urgență și cu echipajul medical aflat deja la fața locului.

Salvatorii montani au ajuns la accidentat. Persoana este inconștientă, a fost intubata de echipajul medical ajuns la fata locului.S-a luat legatura cu elicopterul dar din pacate NU sunt conditii meteo pentru extractie…

Actualizare

Persoana accidentata aflata in stare foarte grava, un barbat in varsta de aproximativ 35 ani a fost predata echipajului SMURD pentru a fi transportat la UPU Baia Mare.

Felicitari celor care au participat la actiune colegii de la SMURD, Poliția, localnici veniti pentru a da o mana de ajutor.Multumiri partenerilor Salvamont Maramureș, baietii de la ACS Motomaxx Seini pentru ajutorul dat pentru transportul cu atv-urile a echipamentelor de salvare.Mulțumiri colegilor de la SPJ Salvamont Satu Mare, sef serviciu salvator montan Alex Costin pentru suport si disponibilitatea arătată pe tot parcursul interventiei, unul dintre salvatorii montani prezenti la actiune activand si in echipa SPJ Salvamont Satu Mare. Salvatorii montani se retrag la baza. Alarmă încheiată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.