Important

ASIGURAREA ORDINII PUBLICE ÎN ZONA MONTANĂ: La Şuior are loc competiţia Cupa CSS Baia Sprie la schi alpin

În perioada 17-19 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie organizează Cupa „C.S.S. Baia Sprie” la schi alpin, eveniment ce se va desfăşura în zona stațiunii montane Şuior.
Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă și vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional. Jandarmii vor fi prezenţi în zona pârtiilor de schi pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice sau de rătăcire pe traseele montane.
,,Iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locurile de desfăşurare, în apropierea şi în locurile unde au loc competiţiile sportive, să respecte prevederile legale în vigoare pe perioada stării de alertă iar la nevoie pot solicita sprijinul jandarmilor montani fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”.

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL – DEMISIA INCOMPETENȚILOR: Grigore Leșe s-a pișat pe hotărârile CJSU Maramureș, dar și pe controalele polițiștilor

Redactie

VACANTA IN SIGURANTA: Recomandările polițiștilor adresate copiilor pentru o vacanță fără evenimente negative

Vasile Dale

Accidente rutiere în Pasul Prislop și Ardusat. Șoferi beți prinși în Borșa și Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.