Important

ASIGURAREA ORDINII PUBLICE ÎN ZONA MONTANĂ: La Şuior are loc competiţia Cupa CSS Baia Sprie la schi alpin

În perioada 17-19 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie organizează Cupa „C.S.S. Baia Sprie” la schi alpin, eveniment ce se va desfăşura în zona stațiunii montane Şuior.
Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior vor asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă și vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional. Jandarmii vor fi prezenţi în zona pârtiilor de schi pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice sau de rătăcire pe traseele montane.
,,Iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locurile de desfăşurare, în apropierea şi în locurile unde au loc competiţiile sportive, să respecte prevederile legale în vigoare pe perioada stării de alertă iar la nevoie pot solicita sprijinul jandarmilor montani fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”.

Te-ar putea interesa si

Ce cartuș să alegi în funcție de modelul imprimantei?

Redactie

ASIGURAREA PAZEI: 23 unităţi economice din Seini verificate de poliţişti

Vasile Dale

COMUNICAT DE PRESĂ: PNL Maramureș a ales o echipă de succes pentru alegerile parlamentare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult