BREAKING NEWSEveniment

VIDEO: Poleiul a făcut din nou prăpăd pe şoselele Maramureşului. Maşini prin şanturi la Copalnic Mănăştur

Continuă şirul evenimentelor cauzate de polei. La Copalnic Mănăştur o maşină a ajuns în şanţ.

Traficul rutier se desfăşoară în condiții de iarnă în Maramureş. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și umed, dar sunt tronsoane de drum pe care se semnalează depuneri de polei. La Ferești stratul de zăpadă frământată existent pe carosabil măsoară până la 1 cm. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 20 de utilaje și au împrăştiat 157 tone de material antiderapant.

Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 36 de utilaje și s-au răspândit 770 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, ninge la Borșa.

Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 200 de metri, pe DN18, în Pasul Prislop, între km 165 și km 180. Vântul prezintă intensificări temporare pe crește, unde viscolește ninsoarea și spulberă zăpadă.

Stratul de zăpadă măsură până la 47 cm la stația meteo Iezer, 10 cm la Baiut. 9 cm în Baia Borșa, 8 cm la Cavnic și în Pasul Gutâi, 6 cm la Târgu Lăpuș și Sighetu Marmației, 4 cm în Baia Mare și Ocna Șugatag. Gheață este prezența la malul râurilor Tisa, Vișeu, Vaser, Cisla, Ruscova, Iza, Mara, Cosău, Cavnic și Firiza.

Curg sloiuri de gheață pe cursul râurilor Tisa și Lăpuș. Vremea va fi astăzi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. La munte va ninge. Vântul va suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona înalta de munte, unde va viscoli ninsoarea și spulberă zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grad și 0 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade. Izolat, se va semnala ceață asociată izolat cu depunere de chiciură.

Te-ar putea interesa si

COVID-19: 17 noi decese. Bilanţul în România ajunge la 246

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Clipe de coşmar la o piscină din Baia Mare. Medicii au declarat decesul după ce l-au resuscitat pe marginea piscinei (actualizare)

Redactie

ACCIDENT CIUDAT: IMPACT ÎNTRE UN BULDOZER ȘI UN AUDI A5 ÎN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult