BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

DESEŞTI: Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier – ACTUALIZARE

Accident rutier pe DN 18, la Deseţti. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, au fost implicate 2 autoturisme. Patru persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. Nu a fost nevoie de descarcerare.
Au intervenit un echipaj SMURD de la Detaşamentul de pompieri Sighetu Marmatiei, unul de la Punctul de lucru Cavnic si o ambulanţă de la Sighetu Marmatiei.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 16 ianuarie, la ora14.42 polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.18, în localitatea Desești a avut loc un accident soldat cu victime.



Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 64 ani din Sighetul Marmației, în timp ce conducea un autoturism dinspre Baia Mare înspre Vadu Izei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie de 38 ani din Desești, care circula din sens opus.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto precum și a trei pasageri, doi adulți și o minoră, aflați în autoturismele implicate în accident.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri, totodată fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

CERTAŢI CU LEGEA: Tânăr de 18 ani fără permis de conducere, depistat conducând cu 100 km/h prin localitate. La volan cu o alcoolemie de 1.30mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

EXCLUSIV FOTO – 7 angajați confirmați pozitiv Covid19 la o firmă din Baia Mare. Schimbul 2 scos afară în ger pentru dezinfecție

Vasile Dale

PRELUARE ACTUALMM: Șoferul DROGAT care a omorât doi băimăreni pe trotuar în ziua de Crăciun ar putea fi eliberat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult