Important

ALTE ORDINE DE PROTECŢIE: Femeie bătută de soţ, bărbat bătut de frate

Sâmbătă 15 ianuarie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic.
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind un bărbat de 41 de ani din Băița și pe fratele său, un bărbat de 42 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea faptei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani aflat sub influența alcoolului, în urma unui conflict mai vechi, l-ar fi agresat fizic pe fratele său.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului bănuit de comiterea faptei și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

*****

Ieri, 16 ianuarie, la ora 07.29, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o femeie a fost amenințată și agresată fizic de către soț.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că victima este o femeie de 31 de ani din municipiu, iar presupusul agresor este un bărbat de 36 de ani, ambii din Sighetu Marmației.
În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului bănuit de comiterea faptei și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Te-ar putea interesa si

Să ne trăiţi, Excelenţă!

Redactie

EDITORIAL: Cum stăm cu demnitatea și onestitatea, domnilor?

Redactie

Consiliul Județean Maramureș – trafic îngreunat pe DN 18, în Pasul Prislop, în 27-28 august 2022

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.