BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: ȘOCANT – Profesor de sport din Borșa lovit în cap cu ranga. Se zvonește că ar fi fost bătut pentru că ar vinde copiilor substanțe interzise (ACTUALIZARE)

Incident șocant la Borșa. Un profesor de sport din oraș a fost atacat în apropiere de centrul orașului. Conform surselor noastre acesta se afla în autoturismul proprietate personală, când un individ l-a atacat cu o ranga. I-a spart mașina și l-a lovit de mai multe ori în zona capului.

Poliția Borșa a fost sesizată despre acest incident, echipajele sosind în nici două minute. Doar că atacatorul dispăruse fără urmă. Echipajul SMURD a preluat victima și a transportat-o la spitalul din localitate.

Polițiștii au deschis o anchetă penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, precum și sub aspectul infracțiunii de distrugere.

Neoficial, cu toate că polițiștii au încercat să stabilească exact cine l-a atacat pe profesorul de sport, toți cei prezenți în zonă ar fi declarat că nu au văzut nimic.

Sursele noastre susțin că agresiunea ar fi fost comisă de un interlop cunoscut în zonă și că motivul ar fi unul halucinant: domnul profesor ar fi cunoscut în zonă ca dealer de substanțe halucinogene (etnobotanice) pentru copiii borșenilor. Practic, se vorbește prin urbea de la poalele Pietrosului Rodnei că practic bătaia ar fi doar o corecție aplicată cadrului didactic pentru presupusele activități ilegale. Aceleași surse susțin că toată Borșa știe, inclusiv poliția, însă toată lumea se face că nu vede nimic. Or fi adevărate vorbele care circula în Borșa sau sunt simple baliverne? Greu de spus. Poate într-un final poliția va face lumină în acest caz.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

În data de 15 ianuarie, la ora 00.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Aleea Tineretului, a fost agresată o persoană. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani din Moisei, a fost agresat de către două persoane, ocazie cu care i-au fost provocate și distrugeri la autoturism. În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a fost agresat fizic de către doi bărbați de 30 de ani respectiv 42 de ani, ambii din Borșa. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Solicităm pe această cale celor care s-au simțit lezați de prezentul articol să ne trimită punctul lor de vedere pe adresa de email [email protected]. Aici includem Inspectoratul Școlar Maramureș.

Sursa foto: facebook.com

Te-ar putea interesa si

Winter Tour ajunge în Maramureș: Caravana distracției face atmosferă pe pârtia olimpică Borșa

Vasile Dale

POLIŢIŞTII ÎN CONTROL: TIR-uri pline cu lemn tăiat și transportat ilegal descoperite în Maramureșul Istoric (foto)

Redactie

EXCLUSIV FOTO, VIDEO – TRAGEDIE ÎN VIILE APEI: A murit după ce s-a dat peste cap de câteva ori. A fost aruncat din mașină (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.