BREAKING NEWSRecomandate

FOTO/VIDEO: TIR răsturnat în Lăpuşel. Exista scurgeri de combustibil. Haos pe toate drumurile din Maramureş – ACTUALIZARE

Ninge abundent în tot judeţul, traficul pe toate şoselele se desfăşoară infernal. Cu puţin timp în urmă s-a produs un accident pe DN 1C Baia Mare – Dej, la Lăpuşel, unde un autocamion a derapat, existând scurgere de combustibil pe carosabil. Pericolul fiind mare, energia electrică a fost oprita în sat din cauza scurgerilor de combustibil.

ACTUALIZARE

Traficul rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed, cu excepția DN18 la Sighetu Marmației și Vișeu de Sus, DN19 și DN17C, unde pe partea carosabilă se găsește un strat de zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm.  În Pasul Prislop, între km 156 și km 181 carosabilul este acoperit de un strat de zăpadă frământată ce măsoară până la 1 cm. S-a acționat pe sectoarele de drumuri naționale cu 36 utilaje și s-au împrăștiat 433 tone de material. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat, În zonele de munte sunt tronsoane de drumuri cu partea carosabilă parțial acoperită de zăpadă.. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 44 utilaje și s-au răspândit 1162 tone de material antiderapant.  Cerul este parțial acoperit. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul prezintă intensificări temporare pe crește. Stratul de zăpadă măsură până la 54 cm la stația meteo Iezer, 41 cm în Pasul Gutâi, 36 cm la Băiuţ, 35 cm la Cavnic, 27 cm în Baia Borșa, 25 cm la Poiana Borșa, 21 cm la Târgu Lăpuș și Sighetu Marmației, 15 cm la Ocna Șugatag, 13 cm în Baia Mare. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile.

Gheață este prezența la malul râurilor Tisa, Vișeu, Vaser, Ruscova, Iza, Mara, Cosău, Bârsău, Lăpuș, Suciu, Cavnic și Nistru. Curg sloiuri de gheață pe cursul râurilor Tisa, Iza, Mara, Someș, Lăpuș și Nistru. Vremea va fi astăzi rece, local geroasă noaptea și dimineață. Cerul va fi temporar noros și pe arii relativ extinse va ninge slab. Vântul va suflă slab la moderat cu unele intensificări în zona montană înalta unde va viscoli ninsoarea sau spulberă zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și -3 grade, iar cele minime între -12 și -8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Te-ar putea interesa si

FIȚI BUNI DAR NU NAIVI: Un bărbat din Şieu a rămas fără telefonul mobil, după ce a găzduit trei femei

Redactie

BRACONAJ: BORSEAN RETINUT DUPA CE A IMPUSCAT UN CERB. SUSPECTUL ABIA LIBERAT DIN PENITENCIAR (FOTO)

Vasile Dale

FOTO – DEZOLANT: Parcul din spatele blocului de pe str Mărășești 11 plin de gunoaie și lăsat în paragină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.